دکتر الهه عسکری بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود. به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند. اما برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند. ولی […]
دکتر الهه عسکری بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند.
اما برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند. ولی باید گفت که با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد. در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است.
وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن، با گذشت زمان کاهش مییابد.
گفتنی است؛ جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی میشود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند.